Azonosító: W103915
tégla lakás
Pécs-Belváros
alapterület: 115 m²
ár: 79 900 000 Ft
szoba: 3 (nappalival)  
állapota: felújított  
emelet: 1. emelet  
parkoló;

Érdeklődni

Pretzl András

Értékesítési Vezető

+36302180817

iHome Ingatlan

Pécs, Hungária 37

Biztonsági kód: 3 + 2 =

Az ingatlan bemutatása

Egy kiváló lehetőséget kínálok Pécsett, a frekventált belvárosban található egy 118 négyzetméteres, lenyűgöző nagypolgári téglalakás. Ez a gyönyörűen felújított ingatlan a nagy belmagasságnak köszönhetően tágas és elegáns légkört teremt, amely garantáltan lenyűgözni fogja Önt.

A lakás külső nyílászárói csodálatos nagyméretű fa szerkezetű ablakok, amelyek felújítottak és hőszigetelt üvegezéssel rendelkeznek. Ezek a ablakok nemcsak praktikusak, hanem különleges szépséget is kölcsönöznek az otthonnak, és a beárídó fény meleg és otthonos érzést kölcsönöz a lakásnak. Az utcafronti ablakok belső zsalúziával vannak felszerelve, így könnyedén szabályozható a fényáteresztés, miközben extra védelmet nyújtanak.

A lakásban két nagyméretű hálószoba található, amelyek tökéletesek a pihenésre és a kényelemre. A tágas nappaliban pedig praktikus, nagyméretű beépített szekrény teszi teljesebbé a komfortot, hiszen a legideálisabb a tárolásra és még elegáns, minőségi hangulatot is ad. Beépített szekrények találhatóak a 2 nagyméretű szobában is. A konyhában és az előtérben elhelyezkedő kazettás ablakok igazán lenyűgöző látványt nyújtanak, miközben meleg és ragyogó atmoszférát teremtenek az otthonban.

A lakáshoz opcionálisan mélygarázs helyet lehet vásárolni.

Az ingatlanban található egy kis tároló is, amely extra helyet biztosít a tárgyaknak és a rendnek. A gépészet külső helyiségben található, ami rendkívül praktikus megoldás, mert így a zaj és a hőtől távol van, továbbá több belső tér áll rendelkezésre az otthonban. Cirkó –gáz fűtés gondoskodik a meleg vízről és a fűtésről. A komfortérzetet klíma teszi teljesebbé, valamint a központi porszívó berendezés is segíti a kényelmet.

Ez a varázslatos lakás minden szempontból ideális választás azoknak, akik egy stílusos, kényelmes és gondozott otthont szeretnének Pécsett, a belvárosban. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, ahol a csodálatos kazettás ablakok és a praktikus helyiségek tökéletes harmóniát teremtenek.

A lakáshoz opcionálisan mélygarázshely is megvásárolható!

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat