Eladó 128m² családi ház, Komló

Azonosító: W110248
családi ház
Komló
alapterület: 128 m²
ár: 51 900 000 Ft
szoba: 4 (nappalival)  
egyedi fűtés; parkoló;

Érdeklődni

dr. Nyuschalné Bodnár Eszter

Ingatlan tanácsadó

06302620449

iHome Ingatlan

Pécs, Hungária 37

Biztonsági kód: 2 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Kellemes Otthon Várja Önt ebben a 128 négyzetméteres, kétszintes Családi Házban KOMLÓN.

Örömmel kínáljuk figyelmébe ezt a tágas és kényelmes családi házat, mely ideális választás lehet Önnek és családjának. A ház kétszintes, 128 négyzetméter alapterületű, jól megközelíthető helyen, mindössze néhány percre Komló városközpontjától.

Az alsó szinten modernizált konyha és felújított elektromos hálózat várja az új tulajdonosokat. A konyha felett masszív vasbetongerendák tartják a felső emeletet, melyek egyedülálló stílust adnak az otthonnak. Ezen a szinten található továbbá egy praktikus tárolószoba és egy hangulatos, boltozatos borospince. Az emeletre egy tágas lépcsőfeljárón keresztül juthatunk fel.

Az emeleten négy kényelmes szoba található fa nyílászárókkal, ahonnét a gyönyörű, 200 négyzetméteres kertbe léphetünk. A kertben téglafalazott fúrt kút biztosítja a locsoláshoz szükséges vizet. Két autó számára kialakított parkolóval és egy garázzsal is rendelkezik az ingatlan, s mivel sarki épület több utcából is megközelíthető.

A fűtésről vegyes tüzelésű kazán vagy gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, melyek biztosítják a hatékony és költséghatékony fűtést az egész házban. Az emeleten egy 95 literes villanybojler gondoskodik a meleg vízről.

Az épület betonfödémmel rendelkezik, és beépíthető padlástérrel bővíthető, ahol további kb. 50 nm-es hasznos terület nyerhető. Az alagsort bedrénezték, ezzel is biztosítva a száraz tereket.

Ha Ön egy olyan ingatlant keres, mely kényelmet, funkcionalitást és minőséget kínál, ne habozzon! Ez a családi ház mindent magában foglal, hogy otthonosan érezze magát.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért vagy hogy megszervezzük a ház megtekintését. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget az otthona megtalálására!

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat